De prøver å rømme fra et narkofylt science fiction-samfunn på det glade sekstitallet

27. februar 2015 11:06

(PressFire.no): «We Happy Few» er fortellingen om en liten gjeng med «litt forferdelige folk» som prøver å rømme fra et liv i gledelig fornektelse, heter det i beskrivelsen fra britiske Compulsion Games.

Handlingen er satt til en alternativ versjon av Storbritannias glade sekstitall, men hvor samfunnet ikke aksepterer et variabelt følelsesregister. For å undertrykke negative følelser oppfordres det tilsynelatende til å ta i bruk dopet som går under navnet Joy.

«Bioshock» møter «Stepford Wives»?

Spillet utvikles av samme folka som sto bak plattformspillet «Contrast» - et spill hvor du kan ta kontroll over skyggen din – ikke helt ulikt det norske spillet «Shadow Puppeteer».

Den første traileren til spillet får oss til å tenke på både «BioShock» og filmen «Stepford Wives».

Utviklerne avslører lite om sjanger, men traileren viser handlingen fra førstepersons perspektiv.

Likevel får man aldri inntrykket av at det er snakk om noe skytespill med førstepersons perspektiv. I beskrivelsen heter det at man «må blende inn med lokalbefolkningen», noe som tyder på at det kan være snakk om en god del sniking.

Ingen plattformer eller dato

Compulsion Games avslører ingen plattformer eller dato, men det forrige spillet deres kom til PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og Windows.

De avslører heller ingen utgivelsesdato, men skal ha begynt på utviklingen tidlig i 2014.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3