De døde står opp igjen i «World of Warcraft»

Legger til en «angreknapp».

29. september 2014 11:15

(PressFire.no): Et par knappetrykk har vært alt som skulle til for å slette «World of Warcraft»-figuren din, og sammen med den også alt av historikk, gjenstander sanket inn og navnet.

Mange har nok betraktet dette som endestasjonen for mange timers «WoW»-spilling, og et bastant adjø til en figur du følte var trengt opp i et hjørne.

«Evig liv»-oppdatering

I forbindelse med en ny oppdatering, har imidlertid Blizzard tenkt å gjøre noe med dette.

Noen har kanskje angret på denne slettingen? I 6.02-oppdateringen åpnes det for å bringe «de døde» tilbake til det massive onlinespillet (MMO).

I opptakten til den neste store utvidelsen til «World of Warcraft», kalt «Warlords of Draenor», rulles 6.02-oppdateringen ut.

I slutten av forrige uke forklarte Blizzard hvordan dette vil fungere i praksis.

«Evig liv» er ikke forbeholdt alle

Ikke alle spillfigurene kan gjenopplives. Blizzard har noen kriterier som må innfris:

Figurer under nivå 10 kan ikke trylles tilbake. Det samme gjelder Death Knights på nivå 55.

Er spillfiguren mellom nivå 10 og 29, kan du angre og hente denne tilbake innen 90 dager. 120 dager er tidsfristen, om figuren ligger mellom nivå 30 og 49.

Har du spilt en figur opp til level 50, kan denne hentes inn i «WoW» igjen når som helst.

Tidligere denne måneden fortalte Blizzard at de vil fristille ubrukte navn som tidligere har vært brukt i «WoW». Dette gjelder ubrukte navn på spillfigurer fra perioden 2004 og 2008, tilhørende spillere som ikke har vært innlogget siden 13. november 2008. 

bloggen sin forteller også utviklerne at de vil resevere navn tidligere brukt i «WoW», slik at opphavsmannen eller -kvinnen kan få det tilbake og bruke navnet til en ny figur i løpet av «en begrenset periode.»

Satser videre på «World of Warcraft»

I forrige uke kom meldingen om at Blizzard har lagt sitt «Titan»-prosjekt på is, og kansellerer jobben med å lage MMO-arvtageren til «World of Warcraft».

Samtidig kunne Blizzard-direktør Mike Morhaime avsløre overfor Polygon at han gjerne vil fortsette arbeidet med «World of Warcraft» i det «uendelige».

«WoW» har i dag en spillerbase på rundt 6,8 millioner.

Morhaime hintet dessuten om at Blizzard neppe vil lage et nytt massivt onlinerollespill med det første. I stedet skal spillstudioet ha inspirert seg selv gjennom mindre og fokuserte prosjekt i samme ånd som det populære «Hearthstone»-digi-kortspillet og kommende «Heroes of the Storm».

«Warlords of Draenor», den femte utvidelsen til «World of Warcraft», lanseres 13. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3