De aner ikke hva de skal være med på og får seg en skikkelig overraskelse

21. august 2015 11:15

(PressFire.no): Videoen Real Life First Person Shooter går nå som en farsott på Internett og har i skrivende stund langt over 800 000 visninger.

I videoen lar de folk som ikke aner hva de skal være med på få kontrollere et «levende spill» - tenk deg et slags skuespill som delvis er regissert.

En person har på seg en hjelm utstyrt med et direktesendt kamera som simulerer synet til en spillfigur, men der man vanligvis i et spill styrer figuren med et tastatur eller håndkontroller er det folk som forteller hva han skal gjøre.

Hyller en rekke klassikere

For å få gjennomført prosjektet har produksjonsselskapet Realms Pictures fått hjelp av Red House Mysteries – et selskap som har spesialisert seg på å skape tematiske opplevelser.

I løpet av de totalt ni minuttene får vi se en rekke referanser til klassikere som blant annet «Half-Life», «Halo», «Doom» og «Call of Duty» - krydret med zombier, selvfølgelig.

David Reynolds.

Lekt med idéen i flere år

Regissøren av videoen, David Reynolds, forteller til PressFire at dette er en idé de har lekt med i flere år.

 Etter å ha prøvd konseptet ut litt for noen år siden ville vi nå sette det ut i live med bedre produksjon.

Han kan også avsløre at en av de siste som får delta er en norsk spiller og YouTuber.

I bakom-filmen forteller de om hvordan de gjennomførte det hele, se den her.

Video: Realm Pictures.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3