Datoen spikret for «Hitman: Absolution»

Varm opp med «Hitman: Sniper Challenge».

10. mai 2012 15:39

(PressFire.no): De danske spillutviklerne i IO Interactive har nå i ettermiddag bekreftet slippdatoen for «Hitman: Absolution».

Agent 47 kommer nok til å ligge under en del juletrær, for spillet er ute 20. november.

Samtidig har utgiver Square Enix bekreftet at «Hitman: Sniper Challenge», et nedlastbart spill til konsoll og pc, blir tilgjengelig gratis for alle dem som har forhåndsbestilt «Absolution».

«Sniper Challenge» (bildet) gir deg den første sjansen til å studere teknologien som IO har i sin nye spillmotor, Glacier 2.

Utviklerne tilbakeviser overfor Eurogamer at «Sniper Challenge» skal føles som en demo, eller et brett de har kuttet bort fra hovedspillet.

Dette skal være en annen opplevelse basert på samme teknologi, sier IO-utviklerne. 

For å få tilgang får du en kode når du har forhåndsbestilt, som igjen mates inn på www.hitmansniper.com. Deretter velger du hvilken plattform du foretrekker, og kan laste ned spillet med en ny kode du får tilsendt.

Bestiller du «Hitman: Absolution» online, løses hele kodeutvekslingen av «Hitman: Sniper Challenge» på digitalt vis - og dukker opp i en epost.

Kodene til PS3- og Xbox 360-versjonene av «Sniper Challenge» kan aktiviseres fra 15. mai. Pc-versjonen aktiviseres gjennom Steam fra 1. august. Da kan du også begynne spillingen av denne forsmaken, skriver Game Informer

«Hitman Absolution» lanseres til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 den 20. november. Denne traileren er fra «Absolution»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3