- «Dark Souls» møter «Batman»

Dette er «The Witcher»-sjefens nye rollespill.

7. august 2012 10:40

(PressFire.no): Den polskutviklede rollespillserien «The Witcher» har blitt hyllet som et friskt og pust blant de moderne rollespillene.

En del av den æren skal Tomasz Gop ha, som sjefsprodusent for de to kritikerfavorittene.

I fjor dro han fra moderstudioet til Polens største utvikler, City Interactive, og nå begynner hans nye øyesten å ta form, via en bruker på spillforumet NeoGAF.

Moralske veivalg

«Lords of the Fallen» er et actionrollespill satt til en fantasirik middelalderverden, som en fallen gud har delt i to med det gedigne skroget sitt.

På hver side av skillet har menneskene utviklet sin egen tankevei og moralkode, og du må ta parti etter hvert. Der kan man nok forvente moralske gråsoner, slik Gop og «The Witcher»-serien har gjort seg bemerket for.

På veien må man kjempe mot demonhærer styrt av robuste jarler og generaler, som skal by på noen av spillets større og mer utfordrende utfordringer.

Som et action-rollespill har det fokus på kamper, og et tidligere innlegg på NeoGAF røper at slåssesystemet skal være inspirert av storutgivelser som «Dark Souls», «Kingdoms of Amalur: Reckoning» og «Batman: Arkham City».

Ikke så langt unna

Historien loves å være av det fleksible slaget, og utvikles visstnok i tråd med handlingene dine. Men det gjenstår selvsagt å se hvor fleksibelt det i realiteten blir.

«Lords of the Fallen» utgis til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 i løpet av 2013 en gang, og vi skal få mer informasjon om spillet i løpet av høsten.

I mellomtiden jobber Gops tidligere arbeidsgiver iherdig med flere store rollespill. CD Projekt Red lager blant annet rollespillet «Cyberpunk».

Vi kan nok også forvente mer av historien om Geralt og hans bekjente i årene som kommer. Og «The Witcher»-gjengen bruker gjerne sex som virkemiddel. Under ser du en liten trailer fra da «The Witcher 2» ble pusset opp gratis i høst.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3