Danmark slo Norge i intens Pretty Pudge-finale

27. april 2015 13:32

(PressFire.no): Fredag 24. april ble arenaen for den siste runden av Pretty Pudge’s Pokaljakt og kampen om 40 000 kroner i førstepremie og 10 000 kroner til andreplassen.

Det var de fire lagene Fabulous 5, GameOnline (tidligere Turtlemasters), Team GO og norske Fiskestanga som toppet tabellen etter de fem første rundene, og dermed kvalifiserte til den siste innspurten mot toppen.

Norske Fiskestanga imponerte

Det var knyttet stor spenning til flere av lagene grunnet diverse spilleroverganger, og kanskje spesielt norske Fiskestanga.

Nordmennene viste imidlertid at de hørte hjemme i toppen og endte opp i finalen mot tabelltoppen Fabulous 5.

Den første kampen endte i favør av forhåndsfavorittene Fabulous 5, men hele siste runde ble det spilt best av tre og Fiskestanga viste svært gode tendenser i andre kamp og slo sterkt tilbake.

Dermed ble det duket for en tredje og avgjørende kamp, hvor et par feil ble avgjørende og Fabulous 5 så sitt snitt til å få overtaket.

Seieren gikk til slutt til det danske laget Fabulous 5, som får et fantastisk trofé av den ikke like kjente, men smått legendariske samtidskunstneren Erik Fossum. I tillegg kan kontoen fylles på med 40 000 norske kroner fra Rockstar Energy Drink.

Takk for følget

Pretty Pudge’s Pokaljakt har vært en suksess for PressFire og Dagbladet, hvor det på et tidspunkt var godt over 600 spillere som deltok

Vi håper dette er starten på noe nytt og spennende for «Dota 2»-spillere i Norden. Takk for følget!

For dem som gjerne vil se noen av finale-kampene, så kan man nyte dem i vår Hitbox-kanal her


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3