«Crysis 3» er på vei!

Avslørt ved en glipp?

11. april 2012 13:44

(PressFire.no): Spillmakerne i Crytek ga ut «Crysis 2» for ett år siden, men det ser ut som om de ikke har tatt seg en alt for lang ferie.

Det som kan ha vært en glipp fra utgiver EA gjorde at Eurogamers tyske side, ved hjelp av et enkelt Google-søk, ble ledet rett til Electronic Arts’ Origin-tjeneste.

Der lå informasjon om en spesialutgave av «Crysis 3» priset til 49.99 dollar, både til pc og Xbox 360. Dette ble senere fjernet.

London, Sydney eller New York?

Eurogamer har snust opp flere bilder – som du ser øverst i denne saken – med bedre oppløsning.

Dessuten har det nordiske spillmagasinet GameReactor begynt å friste med neste forside, som umiskjennelig peker i retning av «Crysis 3». (Dette bildet av forsidene er fra NeoGaf).

Storbyen i bakgrunnen har startet en gjettekonkurranse på nettet: London, eller Sydney - eller får vi igjen kanskje oppleve New York?

En bruker på NeoGaf, som kaller seg scitek, mener å se Big Ben til venstre på bildet - og Operahuset i Sydney til høyre.

Sluttsekvensen i «Crysis 2» la opp til at en oppfølger kan ta oss med på en reise rundt kloden. (Se videoen av de siste minuttene fra spillet her).

Se den ferske teknologien til Crytek

I det første «Crysis» og «Crysis Warhead», fant handlingen sted på en øde jungeløy. Ugjestmilde utenomjordiske gjorde livet tøft for spesialsoldatgruppa som du var en del av.

Til oppfølgeren som kom i fjor, «Crysis 2», ble grønne trær og udressert natur byttet ut med skyskrapere i New York. Vår anmelder lot seg imponere, og skrev blant annet at spillet var helt i grafikktoppen.

Eurogamer skriver at Crytek allerede har forskuttert at de har en stor annonsering å dele med verden, en gang litt senere denne måneden ...

Crytek demonstrerte sin nyeste spillmotor, CryENGINE 3, på Game Developer Conference (GDC) i San Francisco for en måned siden.

Slik ser den ut:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3