«Crash Bandicoot»-oppussingen har fått dato

Se fersk trailer!

17. februar 2017 16:22

(PressFire.no): «Crash Bandicoot» til PlayStation 4 har offisielt fått en lanseringsdato, via en ny trailer du kan beskue på bunnen av saken her.

Det retusjerte spillet, vil inneholde de originale spillene til Playstation, altså «Crash Bandicoot», «Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back» og «Crash Bandicoot: Warped».

De tre oppussede spillene vil bli lansert som en samlepakke den 30. juni.

Flere fans har vært litt bekymret for om utvikleren Vicarious Visions kommer til å ødelegge nostalgifølelsen rundt de originale Naughty Dog spillene. Utviklerne sier for eksempel at de ikke ser på spillet som en rett frem remake, men heller en remaster plus.

- Vi vet hvor mye spillerne elsker de originale spillene, så vi ville egentlig ikke totalrenovere trilogien, men det er nærmest umulig å lage en remaster av de originale Naughty Dog-spillene i og med at de er 20 år gamle. Teknologien siden den tid har utviklet seg enormt, noe som gjør de gamle kodene nesten ubrukelig, skriver Vicarious Visions på en spørsmålsrunde på bloggen deres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3