«Crackdown 2» er annonsert!

Hvorfor ville egentlig Microsoft lage en temapakke med 2007-spillet «Crackdown» til Xbox Live våren 2009, skrev vi for et par uker siden? Svaret fikk vi i dag.

2. juni 2009 11:09

LOS ANGELES (PressFire): Mange hadde håpet, få trodde på det. Men under Microsofts pressekonferanse i dag ble «Crackdown 2» overraskende nok annonsert.

Her finner du flere av våre E309-saker.

Spillet skal være ferdig neste år, og utvikles av Ruffian Games – spillstudioet som nettopp ble dannet ut fra Realtime Worlds som lagde det første spillet, utgitt for over to år siden.

Les også: Endelig mer info om «Alan Wake».
Les også: «Forza Motorsport 3» i oktober.

Etter at Microsoft overraskende nok slengte med en temapakke basert på «Crackdown» for noen få uker siden, undret vi oss hvorfor?

Var det fordi de visste at spillet har en stor tilhengerskare med høy nostalgifaktor, eller var det noe i gjære foran E3?

Svaret er selvsagt det sistnevnte, nå som en oppfølger er annonsert.

Mange har hatt sterke meninger om dette spillet, som opprinnelig hadde en betakode til en «Halo 3» inkludert våren 2007 - og dermed også et ekstra kjøpsargument.

XBox 360

| Playstation 3 | Nintendo Wii

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3