«Call of Duty: Modern Warfare 3» blir større

Storspillet får en ny, superintim flerspillerdel.

10. mai 2012 09:45

(PressFire.no): «Call of Duty»-spillene har lang levetid etter at de utgis, til tross for at Activision slipper et nytt skytespill under fanen hver høst. Bare se på topplisten for Xbox 360-spill.

Varigheten polstres også av jevnlige innholdspakker mot en prislapp.

22. mai kan Xbox 360-spillere anskaffe den neste store utvidelsen til «Modern Warfare 3», kalt «DLC Collection Pack 2». Den inneholder blant annet en splitter ny flerspillermodus.


Hissige dueller

«Face-Off» konsentrerer på kamper mellom to eller fire spillere, og blir følgelig kjempetrang. Derfor kommer den også med fire nye brett, som er mindre og mer intense enn resten av utvalget.

- En-mot-en er sjeldent særlig kreativt spennende. Det vi har gjort er å lage egne brett for denne spillmodusen. Man møtes kjappere og får en mer hektisk opplevelse, lover spillprodusent Mark Rubin til Eurogamer.

I tillegg kommer samlepakken med tre nye, ordinære flerspillerbrett og to ferske «Spec Ops»-oppdrag.

Her blir det skuddvekslinger i alt fra enspillerdelens «Hamburg»-brett til et russisk skipsverft.

For øyeblikket er det ikke kjent når PlayStation 3- og Windows-spillere får tilgang til den nye kartpakken, som altså slippes til Xbox 360 den 22. mai for en foreløpig ukjent prislapp.

Er du lei av den aktuelle krigføringen? Da kan vi friste med en smakebit på «Call of Duty: Black Ops 2», som kommer i høst.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3