«Call of Duty: Ghosts» kunngjort

- Forbered deg på neste generasjon.

1. mai 2013 19:47

(PressFire.no): De siste dagene har mye tydet på at en annonsering av et nytt «Call of Duty» var like om hjørnet. Nå løfter Activision endelig sløret av det neste spillet i serien.

Det nye spillet føyer seg verken inn i «Black Ops»- eller «Modern Warfare»-rekken, men får i stedet undertittelen «Ghosts».

Ny motor

Ifølge pressemeldingen blir det nye skytespillet også laget i en helt ny spillmotor, som visstnok skal «redefinere serien for neste generasjon».

Det viser seg også at det er studioet Infinity Ward, som har stått bak «Call of Duty: Modern Warfare», som står bak det nye spillet. «Ghosts» får en helt ny historie, setting og friske figurer.

- Alle forventet at vi skulle lage «Modern Warfare 4», som hadde vært det sikre valget. Men vi hviler ikke på laurbærene, sier Infinity Ward-sjefen Mark Rubin i pressemeldingen, og fortsetter:

- Vi så på konsollovergangen som den perfekte anledningen til å skrive et nytt kapittel for «Call of Duty». Derfor skaper vi et nytt merkenavn, en ny motor og mange nye idéer og erfaringer for våre spillere.

Dropper Playstation 4?

Videre viser det seg at Activision kommer til å fortsette med det spesielle samarbeidet de har med Xbox og Microsoft. I pressemeldingen avsløres det at en første visningen av spillet vil skje under avdukingen av den nye Xbox-konsollen 21. mai.

Spillet annonseres også til PlayStation 3, Xbox 360 og pc, men forteller ingenting om en PlayStation 4-versjon. De skriver derimot «kommer også til neste generasjons plattformer».

«Call of Duty: Ghosts» slippes til PS3, Xbox 360, pc 5. november. En dato for neste generasjons Xbox avsløres ikke i pressemeldingen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3