California-mann brukte over 8,4 millioner kroner på mobilspillet «Game of War»

Free to play...?

13. desember 2016 11:32

(PressFire.no): Amerikanske Kevin Lee Co har innrømt ovenfor påtalemyndighetene å ha svindlet selskapet sitt for enorme summer over en periode på syv år.

45 år gamle Co jobbet hos en Catepillar-forhandler i California, der han etter et års tid ble satt til å passe på regnskapet. Den muligheten brukte han til å overføre verdier og dra jobbkortet for over 40 millioner kroner til seg selv.

Pengene ble brukt på en rekke ting, men kanskje mest oppsiktsvekkendene er det at han skal ha blåst av én million dollar, eller rundt 8,4 millioner kroner, på mobilspillet «Game of War».

I spillet, som er av Free To Play-varianten, kan du bruke ekte mynt på å kjøpe deg fortrinn.

Utvikleren av spillet, Machine Zone, skal på det meste ha dratt inn over en million dollar hver eneste dag på spillet, som hadde ekstravagante reklamefilmer under Super Bowl med kjente personer som Kate Upton og Mariah Carey.

Arnold Schwarzenegger har vært frontfigur for Machine Zones andre mobilspill, «Mobile Strike».

Resten av pengene som ble svindlet ble brukt på plastisk kirurgi, luksusbiler, golfspilling og andre luksusartikler.

Straffeutmålingen blir gjort i mai neste år, der rammen på lovbruddene ligger på opp til samlet 40 år. Påtalemyndighetene har dog bedt om en mildere straff etter innrømmelsen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3