«Bulletstorm»-utviklere med «Call of Duty»-parodi

Tilgjengelig for nedlasting.

4. februar 2011 10:01

Skaperne av «Bulletstorm» har lagt ut en særdeles morsom parodi ut på nett som gjør narr av de seriøse konvensjonene som blir brukt i «Call of Duty»-serien.

Spillet, som heter «Duty Calls», gjør narr av både den seriøse stemningen som «Call of Duty»-spillene ofte har i enspiller-modusen og hvordan hendelsene er iscenesatt for å drive spilleren videre i spillet.

Vi vil ikke røpe hva som gjør dette korte parodispillet morsomt, men vi kan nevne at fiendene har en tendens til å hoppe ut og erklære at de er fiender med tung, russisk aksent. Da får du valget til å plaffe de ned og mens karakteren din roper ut «boring!», hver gang du avfyrer våpenet ditt.

«Duty Calls» er hittil bare tilgjengelig på PC og er utviklet av People Can Fly og Epic Games. Når du fullfører spillet får du servert en saftig trailer fra «Bulletstorm» som takk for innsatsen.

«Bulletstorm»-utvikleren har også tidligere laget en trailer som parodierer «Halo», den kan du se her.

«Bulletstorm» er ute i butikken den 22.februar til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. Se teaseren til parodien «Duty Calls» nedenfor.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3