Brygg ulovlig sprit og knus kneskåler

Mafiaspillet «Omerta» legger ikke fingrene mellom.

17. august 2012 15:58

(PressFire.no): «Omerta» er visst noe sånt som æreskodeksen utvalgte kriminelle, særlig mafiaen, lever etter. Kortversjonen er at du ikke prater om hva andre foretar seg - verken til venner eller politi.

Vi i PressFire hadde likevel ikke noe annet valgt da det ble klart at mafiasimulatoren «Omerta: City of Gangsters» sklir ut i butikkhyllene - både de fysiske og digitale - i november måned.

Ifølge Joystiq er dette et vaskeekte skurkeeventyr satt til 20-tallets USA, hvor man drar på seg frakken og fedorahatten for å delta i aktiviteter som definerte denne tidens kriminelle karteller.

The American Dream?

Det innebærer å pulverisere knesskålene til lite samarbeidsvillige personer, rane banker for å spe på inntekta og brygge ulovlig sprit. 

Spillet skal være en temmelig jevn todeling mellom makroøkonomiske mafiagreier, som å sjonglere ulovlige spritutsalg og holde orden i regnskapet, samt oppdrag sentrert rundt turbasert slåssing.

I stil med klassiske gangsterfilmer som «Scarface» og «Goodfellas» skal du begynne på flat mark og jobbe din vei opp til toppetasjen - og selvsagt forsikre deg om at du ikke blir knerta på veien.

Det er «Tropico»-studioet Haemimont Games som koker sammen skurkeeventyret, og de planlegger å slippe det til både Windows og Xbox 360. 

De har forresten begynt arbeidet med neste «Tropico»-spill allerede. Om du ikke er kjent med strategispillserien så går den enkelt og greit ut på å dra på seg diktatorselene og detaljstyre en tropisk  bananrepublikk til suksess.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3