Brukte over syv år på å skrive «Final Fantasy VII»-bøker

Begge kan lastes ned gratis.

15. desember 2014 14:17

(PressFire.no): Et av tidenes mest elskede spill blir nå gjenfortalt i bokform. Det sørger en fan av spillet for.

I over syv år har Maurice J. Gallagher jobbet med å gjenfortelle det kritikerroste rollespillet «Final Fantasy VII» i romanform. Og bøkene legger han ut gratis på nettet.

Skissene har vært klar siden 2007

Den første boka, «Final Fantasy VII: A New Threat,» har vært tilgjengelig siden 2009, og denne uka ferdigstilte han også den andre boka, «Final Fantasy VII: The Man in the Black Coat».

Spillet, som først ble sluppet til PlayStation i 1997, har blitt hyllet for et velutviklet og elskverdig rollegalleri, og for å ha en svært engasjerende og vågal historie, som blant annet omhandler terrorisme.

Gallagher forelsket seg i historien i spillet og skal ha skrevet korte historier fra spillet allerede på skolebenken, før han i 2007 hadde to grove manus klare for de to første bøkene.

Denne uka er endelig begge bøkene ute.

Utgangspunkt i spill, bakgrunnsinformasjon og noveller

Bøkene er i hovedsak basert på det du opplever i spillet, men er i tillegg bygd ut med informasjon fra andre spill, bakgrunnsinformasjon og noveller.

At bøkene nå ligger ute for gratis nedlastning og til spott og spe, betyr sannsynligvis ikke at siste ord er skrevet. Det er ganske vanlig at bøkene blir jobbet videre på i slike fan-skrevne tilfeller.

For dem som er interesserte i offisielle historier basert på det elskede spillet, så finnes det en rekke noveller som forteller historiene om rollene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3