Brukte ett år på jobbsøknad til spillstudio

Laget 25 timer med innhold til «Skyrim».

18. juli 2013 11:37

(PressFire.no): Det er en oppsiktsvekkende jobbsøknad 19 år gamle Alexander J. Velicky har levert til Bethesda Game Studios.

For å fange oppmerksomheten til studioet bak «The Elder Scrolls V: Skyrim» og «Fallout 3» har han lagt ned et årsverk i å lage en enorm mod til «Skyrim».

Moden, kalt «Falskaar», legger til nesten 25 timer med innhold til det svært populære og kritikerroste spillet, med flust av nye oppdrag og et landområde som er en tredjedel av størrelsen til den allerede enorme spillverdenen. Det skriver PC Gamer.

Mobilisert over 100 hjelpere

Velicky har brukt over 2000 timer på «Falskaar», og fikk samtidig mobilisert innsats fra over 100 andre mennesker.

19-åringen har jobbet med prosjektet på heltid siden han gikk ut fra high school for et år siden.

- Faren min har vært utrolig hjelpsom, og har latt meg bo her gratis. Jeg trengte ikke gå på skole eller jobbe. «Falskaar» har vært jobben min, sier han til PC Gamer.

Moden inkluderer blant annet 54 nye figurer, stemmelagt av 29 forskjellige skuespillere. Velicky hadde opptaksprøver for å finne stemmene han ønsket. Han har også fått komponert et eget soundtrack.

- Jeg er fortsatt ganske sjokkert over hvor talentfulle mennesker jeg fikk med meg på prosjektet. Alle sammen leverte langt over hva jeg hadde turt å håpe på, sier han.

Lang vei igjen å gå

Selv om han håper på en jobb i Bethesda, er Velicky beskjeden overfor det erfarne teamet som jobber der.

- «Falskaar» er ikke perfekt. Jeg er ikke en ekspert som har brukt de siste 20 årene på å skape spillopplevelser, så jeg har helt klart mye igjen å lære, det vil jeg alltid ha. Jeg ønsker alltid å lære og å utvikle meg, og «Falskaar» har vært et enormt viktig skritt på veien, sier han.

Bethesda skal være bevisst på at det unge utviklertalentet finnes, og at han sikler etter en jobb hos dem.

- Den beste måten å vise Bethesda Game Studios at jeg vil ha en jobb og at de bør hyre meg, er ved å lage innhold som møter standardene til det fantastiske utviklerteamet deres, sier Velicky.

«Falskaar» kan lastes ned på Skyrim Nexus.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3