Bruk din egen ryggrad som sverd i «Soul Sacrifice»

Keiji Inafune har avslørt sitt nye Vita-spill.

9. mai 2012 11:26

(PressFire.no): Keiji Inafune, kjent for å stå bak «Mega Man», «Onimusha», «Lost Planet» og «Dead Rising», har nå avslørt sitt neste spill.

Under Game Developers Conference (GDC) i San Francisco for et par måneder siden, var han til stede for å felle en nådeløs dom over japansk spillindustri.

Men han tok seg også tid til å fortelle at han i tiden etter bruddet med Capcom nå har startet et lite studio med 20 ansatte, og liksomrøpet av han holdt på med et nytt spill til PlayStation Vita, i tillegg til 3DS-tittelen «King of Pirates».

«Soul Sacrifice» er navnet på Vita-spillet. En tittel som skal komme i løpet av vinteren, og helt sikkert blir å se på sommerens E3-spillmesse som starter om tre ukers tid.

Dette beskrives som magisk, mørkt og med innslag av skrekk og gru.

Famitsu (via Andrisang) har den første saken om spillet som definitivt legger mest vekt på det andre ordet i tittelen, sacrifice.

For du kan ofre ulike kroppsdeler for å lokke fram magiske krefter. Blant annet kan du stikke hånda ned i kjeften, dra opp din egen ryggrad og bruke denne som et sverd. Eventuelt kappe av deg fem fingre og bruke disse i et knyttneveslag utenom det vanlige.

Bakgrunnen for disse grusomhetene er at du har en forhistorie. Du er en slave, som jobber for en riktig slem og ondskapsfull trollmann.

Det jobbes med å integrere støtte for at opp til fire kan spille samtidig, men den slags opplysninger er foreløpig ikke bekreftet. Spillet er halvveis i utviklingen, skriver Andriasang, og det ventes flere info-drypp i tiden som kommer. Blant annet på et event i Japan som går av stabelen 10. mai.

Lanseringen til Vita skal etter planen skje til vinteren en gang. Her er den første traileren fra «Soul Sacrifice»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3