Børster støv av flere «GTA»-klassikere

«Bully» er også på vei til PlayStation 3.

19. desember 2012 10:39

(PressFire.no): Rockstar har allerede overfør flere av PlayStation 2-spillene sine til PlayStation 3. Blant annet ble «Grand Theft Auto III» og «Grand Theft Auto San Andreas» gjort tilgjengelig tidligere i år.

Det amerikanske sensurorganet ESRB har nå avslørt at det kommer mer.

Både «Bully», «Grand Theft Auto: Vice City Stories» og «Red Dead Revolver» blir lansert til PS3 en gang i nær fremtid, skriver Siliconera, som har snust opp disse opplysningene via ESRB.

Sistnevnte er forgjengeren til «Red Dead Redemption». Også «Midnight Club», «Midnight Club 2» og «Midnight Club 3: DUB Remix» er på vei til PlayStation 3.

Ingen datoer er nevnt så langt, heller ikke priser eller om dette dreier seg om en heldigital affære – gjort tilgjengelig via PlayStation Store - eller om samlingen vil bli utgitt på en blu-ray-disk.

Rockstar har i tillegg pusset opp grafikken og lansert «GTA III» og «GTA: Vice City» på iOS og Android, med nye og forenklede måter å styre på tilpasset trykkfølsomme skjermer. «Vice City» ble lansert for et par uker siden.

Når det gjelder «Bully» ble det senere gitt ut versjoner til Wii, pc og Xbox 360 med eksklusivt innhold. PlayStation 2-versjonen, som ble lansert i 2006, var i enkelte land kjent som «Canis Canem Edit».

Det har i lengre tid versert rykter om at Rockstar jobber med en oppfølger. I 2009 avslørte musikeren og komponist Shawn Lee at er aktuell for å lage lydsporet til «Bully 2». Han hadde den jobben også til det første spillet.

OPPDATERT: Sony har på den offisielle PlayStation-bloggen bekreftet at «Bully», «Red Dead Revolver» og «Midnight Club 3: DUB Edition» havner i menyene i PlayStation Store allerede denne uka. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3