«Brothers: A Tale of Two Sons» på vei til PS3 og pc

Josef Fares-eventyret har startet på Xbox.

8. august 2013 12:29

(PressFire.no): «Brothers: A Tale of Two Sons» kom ut til Xbox 360 denne uka.

Samarbeidsprosjektet mellom den svenske filmskaperen Josef Fares og Starbreeze markerer starten på årets Summer of Arcade-periode på Xbox LIVE Marketplace.

Datoene avslørt

Tradisjonen tro får disse nedlastbare spillene en form for eksklusivitet.

At «Brothers: A Tale of Two Sons» også er på vei til PlayStation 3 og pc, har lenge vært klart. Men inntil nå har ikke detaljene vært kjent.

Spillet blir sluppet til PS3 (via PlayStation Store) og pc (Steam) den 3. september, skriver Polygon, noe som gjør at Xbox 360-eksklusiviteten kun blir en liten måneds tid.

- Skal knytte følelsesbånd

I dette eventyret møter vi to brødre som må ut på jakt etter «livets vann» for å forsøke å kurere sin døende far.

- Spillerne skal knytte følelsesbånd med figurene når de vandrer gjennom langstrakte interaktive omgivelser som fredelige landskap, fryktinngytende skoger og farlige fjellskrenter, fortalte Josef Fares samtidig med at spillplanene ble avslørt i fjor høst.

- Da jeg først så for meg «Brothers», visste jeg at jeg ville kompinere de dype, oppslukende historiene fra filmverden med den fysiske opplevelsen av et videospill, sa han ifølge Shacknews.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3