Blizzard-sjefen: - Vi gjorde en dårlig jobb med å sette «Diablo Immortal» i kontekst

3. oktober 2019 13:10

(PressFire.no): Fjorårets annonsering av mobilspillet «Diablo Immortal» har for lengst blitt legendarisk og går fremdeles med ujevne mellomrom runden som kleint øyeblikk.

Blizzard virket svært uforberedt på responsen fra fansen som reagerte med vantro og sinne mot spillskaperne og serien de elsker.

Nå kommenterer den ferske Blizzard-sjefen J. Allen Brack den iskalde mottagelsen.

- Jeg tenker at det vi gjorde dårlig da vi annonserte «Diablo Immortal» var å kontekstualisere hva vi tenker at framtiden kan bli og spesielt mobil, sier han i intervjuet med Gamespot.

- Samtidig tenker jeg at hovedtingen vi ikke klarte å legge vekt på er at vi først og fremst er en pc-utvikler. Og så ser vi på andre plattformer som vi synes er fantastiske og som kan støtte den typen spillopplevelser som resonnerer med de typen spillopplevelsene og verdier som vi vil bidra med i verden.

Videre påpeker han også at de fikk tyn da de i sin tid annonserte at «Diablo 3» kommer til konsoller.

- Vi tenker at mobilspill ikke trenger å bety at det er en underlegen opplevelse. Vi tror vi kan lage spill med Blizzard-kvalitet.

Foreløpig har ikke spillet fått noen lanseringsdato, men Blizzards egen konferanse holdes 1. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3