Blizzard jobber med å jekke ned Widowmaker

A thing of beauty.

10. juni 2016 10:29

(PressFire.no): Er du en av de syv millioner spillerne som har kastet deg ut i Blizzards råflotte «Overwatch» de siste ukene?

Om du er det, så har du sikkert møtt Amélie Lacroix, eller Widowmaker om du vil – og blitt skutt i fillebiter fra den andre siden av kartet.

Widowmaker er spillets typiske sniper, og kan med én kule knerte de fleste heltene med et oppladet skudd i fjeset. Ultien hennes er også rimelig heftig – den lar hele laget ditt se hvor det andre laget befinner seg, uvurderlig informasjon i et lagbasert skytespill.

Vi vil ikke si at figuren er helt ødelagt og «OMG OP!!», men Blizzard ser ut til å ha bitt seg merke i klagingen på nettet.

I en forumpost sier sjefen for spillet, Jeff Kaplan, at de ser på måter å «sette ned frustrasjonsnivået» til de som møter Widowmaker.

- Vi diskuterer henne, skriver han.

- Vi har noen interne eksperimenter gående for å se om vi kan klare å gjøre henne mindre frustrerende men samtidig holde henne brukbar i spillet.

Forumposten kommer etter en diskusjon på forumet rundt heltinnen – der blant annet flere synes hun gjør for mye skade, selv når det ikke blir en headshot.

- Akkurat nå holder vi bare på å utforske mulighetene. Om noe kommer ut av det vil vi si ifra, avslutter Kaplan.

Fra før holder også teamet på med å gi D.Va litt heftigere skyts, som skal implementeres etter de har gjort endringer på McCrees hammerbonanza, Fan the Hammer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3