Er dette Switch-prisen?

Flere rykter på nettet rapporterer om pris.

15. november 2016 12:07

(PressFire.no): Ryktene har svirret den siste tiden rundt hvor mye Nintendos nyeste maskin kommer til å koste. Flere butikker på internett har operert med midlertidige priser, men noen mystiske endringer har fått folk til å heve et øyenbryn eller tre.

Det hele startet med nettsiden Letsplayvideogames.com, som foreløpig ikke har bevist at kildene sine er å stole på – men som påstår at de har fått bekreftet fra flere hold at prisen på Switch vil ligge på 200 britiske pund.

Det er prisen for standardpakken, og det skal komme en bundle for 249 pund som inkluderer mer intern lagringsplass og et spill.

Pro-kontrolleren til maskinen (den som ligner på en helt vanlig spake) skal koste 39 pund, visstnok.

Men det som gjør det hele litt mer interessant er at Toys R Us postet prisen på Switch på sine nettsider rett etterpå. Denne prisen var på 330 kanadiske dollar, noe som tilsvarer omtrent 200 pund.

Hele produktsiden ble så slettet. Her er en cachet versjon.

Om disse ryktene skulle stemme, vil Switch legge seg på omtrent samme prisnivå som 3DS da den ble lansert. Denne hadde en veiledende pris på 2500 kroner her på bjerget, men gikk ned i pris ganske tidlig.

En slik pris vil være innafor for en håndholdt dings i 2017, men forholdsvis lav for en helt ny hjemmekonsoll.

Som vanlig er det greit å kjøre overdose på bordsalt rundt dette, ettersom Nintendo kommer til å forbli tyst frem til 13. januar. Da skal vi visstnok få vite alt om lanseringen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3