Bli med på en tur gjennom årets E3-messe

Fire dager med deilig galskap.

14. juni 2014 15:41

(PressFire.no): Det er litt vemodig, men nå er alt fra årets E3 over. Convention Center i Los Angeles sentrum har stengt og det meste av spillpynt er rigget ned.

Før våre tre tapre menn pakket kofferten og satte kursen hjemover, leverte de videorapporten du kan se her.

Det brakstartet mandag. Kanskje den aller viktigste og travleste E3-dagen, for det er jo her alle de store har sine pressekonferanser.

Det er her ferske nyheter detonerer – og spillene vi skal se mye mer av de neste månedene blir avduket eller presentert for første gang. 

Microsoft og Sony kjempet om konsollspillernes gunst. Sistnevnte kostet på seg en liten Xbox-vits under sin pressebrief, også i år. Nintendo på sin side hadde en morsom og selvironisk start på sin såkalte «digital event» dagen etterpå. 

Du kan gjenoppleve alle de tre stores pressekonferanser, eller holde deg oppdatert med den komplette pakka av alt E3-stoff fra PressFire på denne samlesiden.

I dagene og ukene som kommer vil det dukke opp enda mer på PressFire.no. Flere intervjuer, sniktitter både i tekstform og mer film. 

I Los Angeles for PressFire på årets E3: Mikael Harstad Groven og Jarle Hrafn Grindhaug (reportere). Foto og redigering har Torbjørn Brænde Kvenseth stått for.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3