Bli med oss og prøv «Uncharted 3» i Oslo!

Vi skal teste storspillet. Vil du være med?

6. oktober 2011 17:21

«Uncharted 3» er fortsatt noen uker unna, men i følge det store internett er spillet faktisk helt ferdig. Derfor vil vi røske med oss noen av dere lesere for en dag med spilling og awesomeness.

Nå er det dessverre ikke sånn at vi kan ta med alle som vil, så vi har most sammen en bitteliten konkurranse der vi trekker ut fem riktige svar. Disse fem vinnerne får være med, resten får bare se på pene bilder senere på dagen!

Når er dette?

Hvor er det?

Kulturhistorisk Museum i Oslo.

Hva vil skje?

Dagen vil starte (klokka 12:00!) med et møte med Norges eget svar på Nathan Drake - Erling Kagge. Dette er mannen som var den første til å ha vært på begge polene og Mount Everest. Etter en spennende leksjon av ham er det tid for å lære mer om spillet «Uncharted 3».

På scenen vil Justin Richmond og Arne Meyer fra utvikler Naughty Dog fortelle en del om historien i spillet som ikke har blitt røpet før, og forklare litt om forholdet Drake og Sully i mellom (de som ikke vil ha noen spoilers bør tenke seg litt om før de blir med).

Etter dette vil det være mulig å stille Richmond og Meyer spørsmål i en åpen spørrerunde.

Pressefolkene tilstede vil dermed stikke for å gjøre intervjuer og greier, mens gjestene våre vil få hands-on med spillet! Det vil være satt opp flere PS3-maskiner koblet sammen for multiplayer-moro, samt demostasjoner for å prøve singleplayerbrett.

Hva kreves av meg?

De to fillefransene på siden her har gjemt seg vekk i en tidligere «Uncharted 3»-sak vi har skrevet. De har med seg løsningsordet (eller ordene. Vi godtar det både om du deler det opp eller slår det sammen!).

Send dette løsningsordet til: uncharted3konkurranse@pressfire.no

Inkluder fullt navn, alder og telefonnummer i eposten. Du må ha fylt seksten år for å kunne være med!

En vinner trekkes ut på lørdag.

OBS! Siden dette er i Oslo må vinnerne ha mulighet til å komme seg hit for egen maskin. Erik kan til nød bære dere fra Ring 2 og inn.

Happy hunting, folkens. Så sees vi kanskje på mandag!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3