«Blacklight: Tango Down» til PS3

Grovkalibret skytefest, også til Sonys konsoll.

19. oktober 2010 09:43

Skytespillet «Blacklight: Tango Down» er omsider på vei til PlayStation 3, etter at det hele startet på Xbox 360 og PC i sommer. Spillet havner i PlayStation Store-menyene neste uke, nærmere bestemt 26. oktober, bekrefter utgiveren UTV Ignition Entertainment i en pressemelding.

Samtidig benytter man anledningen til å skryte av at spillet har oppnådd mer enn én million nedlastinger i løpet av månedene siden spillet først ble lansert, og har ligget på topp over de mest populære XBLA-spillene i perioder.

I anledning PS3-debuten skriver utgiveren at «Blacklight: Tango Down» vil rulles ut i en oppdatert versjon, også med eksklusivt innhold for Sony-konsolleiere.

- «SHADOW COMPLEX» OG «TRIALS HD» ÅPNET ØYNENE VÅRE

Hva detaljene i forhold til det PS3-eksklusive innholdet består av, holdes hemmelig akkurat nå. Men UTV Ignition Entertainment fokuserer i stedet på å friste med modusene som har gjort skytespillet til en hit på PC og XBLA – spesielt fokusert på online flerspiller.

Blant annet Join-in-Progress-modusen, som lar deg bli med i kampene mot venner uten at du trenger å vente. Settingen i «Blacklight: Tango Down» er lagt 25 år frem i tid. Du kan enten forlyste deg med spillets fire nivåer som støtter samarbeid med opp til tre andre – eller gå rett i gang med onlinekampene der du får muligheten til å oppleve 12 multiplayerkart og sju spilltyper.

Nordmannen Jorg Hauan jobber som associate producer på «Blacklight: Tango Down» hos utvikleren Zombie Studios i Seattle. Han fortalte PressFire at utviklerne brukte mye tid på å fange essensen av det som gjør onlineskytespill interessante og slitesterke.

- Vi brukte dager på flerspillerdelene i både «Team Fortress 2», «Modern Warfare»-serien og «Battlefield: Bad Company 2» - fordi det er når man spiller mot andre at slike spill blir virkelig artige. Vi ønsket å gi publikum et flerspillerspill som var rimelig, men også av høy kvalitet.

- Ved å gjøre spillet heldigitalt, kan vi lettere nå spilleren, men samtidig ha muligheten til å gjøre idéen om å lage et flerspillerspill tilgjengelig til en veldig rimelig penge virkelig.

Hauan nevnte imidlertid to helt andre spillutgivelser som inspirasjonskilder når det gjelder å foreta valget om å gjøre «Blacklight: Tango Down» til en nedlastbar utvidelse. Nemlig XBLA-bestselgerne «Shadow Complex» og «Trials HD».

- Disse to titlene gjorde at vi virkelig fikk øynene opp for denne plattformen som har skapt muligheten for uavhengige studioer til å publisere gode titler på markedet, fortalte Jorg Hauan til PressFire tidligere i høst.

«Blacklight: Tango Down» er sluppet til Xbox 360 og PC, henholdsvis gjennom LIVE Marketplace og Steam. PS3-versjonen rulles ut til PlayStation Store den 26. oktober.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3