«Black Ops»-lanseringen kom tidlig for noen

Forhåndsbestillinger mottatt fem dager før spillslippet.

5. november 2010 16:57

Den 9. november slippes et av årets aller mest etterlengtede spill, «Call of Duty: Black Ops». For noen heldige har nå gleden kommet prematurt, for Dagbladet og PressFire har fått tilbakemeldinger fra flere lesere som allerede har fått spillet i posten, og som nå er godt i gang med spillingen.

En av våre lesere har fortalt at spillet ble forhåndsbestilt på nettbutikken til Spaceworld, og at han ble svært overrasket da han åpnet postkassen i går, torsdag 4. november. Der lå nemlig et ferskt eksemplar av «Call of Duty: Black Ops», hele fem dager før spillet opprinnelig skal legges ut for salg.

Han forteller videre at han er imponert over historien - og at flerspillerdelen, som spilles over nettet, ikke er åpnet i skrivende stund.

Vanligvis har det vært ganske strengt for når spillbutikkene har lov til å åpne kassen for spill før slippdatoen, spesielt på store spill. Nettbutikker har tradisjonelt sett sendt ut spill noen dager før slippet for å gi kundene muligheten til å få spillet på slippdatoen, men det ser nå ut til at noen har beregnet litt for mange dager i posten.

«Call of Duty: Black Ops» lanseres til PC, Xbox 360, PlayStation 3, samt Wii og DS den 9. november. Se den seneste traileren som er sluppet fra spillet:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3