EA- og BioWare-ansatte fryder seg over Totalbiscuits død

- Verden føles bedre fordi han døde!

27. mai 2018 13:52

Oppdatering: Vi hadde tidligere med at David Crooks jobber i BioWare. Dette stemmer ikke lenger. Han har jobbet der tidligere, men jobber ifølge LinkedIn-profilen sin nå i Electronic Arts.

(PressFire.no): Nylig kom beskjeden om at den populære spillkritikeren John «Totalbiscuit» Bain var død etter lang tids sykdom.

Selv om de fleste hadde innsett at det kom til å gå denne veien, var det mange på internett som tok nyheten svært hardt, og støtte- og takkeerklæringene strømmer på i sosiale medier.

Men ikke alle virker å være lei seg for bortgangen, og noen av de er industrifolk.

En tidligere BioWare-ansatt, nå EA-ansatt, mottar nå sterk kritikk for å ha gått ut på Twitter og frydet seg over at Bain er død.

- Verden føles bedre, kanskje fordi jeg har fått meg nye løpesko? Nei vent litt, det er fordi Totalbiscuit døde! starter David Crooks i en lengre tirade, som er blitt arkivert her.

- Jeg vet det er frekt å pisse på noen andre sin grav, men hva med den gangen han var i sentrum av ikke ett, men TO store spill jeg jobbet på, der han kom med mengder av dritt-«kritikk» som var ikke hjalp noe eller noen.

Crooks jobbet på spill som «Mass Effect: Andromeda», «Need for Speed Rivals» og «Star Wars: Battlefront II».

På Twitter-kontoen sin, som nå er satt som privat, går han til angrep på Bain for å ha kritisert spill på en urettferdig måte, og for å ikke stanse sine «toxic» fans, som visstnok ofte «angrep» mindre spillstudioer på nett.

- Fuck that guy nine ways to Sunday, and good riddance to bad rubbish, avslutter han.

En annen (nåværende) BioWare-ansatt, Mike Jungbluth, stiller seg bak Crooks’ poster, og legger til at det må være lov å kose seg over at en person som kunne «peke på noen og få en mobb til å angripe personallivet deres».

Jungbluth jobber i en seniorstilling som animatør på «Anthem».

BioWare-sjef Casey Hudson skriver på Twitter at han er «ekstremt skuffet» over kommentarene.

- La meg være klar på at dette ikke representerer BioWares, EAs eller mine egne synspunkter. Våre kondolanser går til John og hans familie.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3