Bieber og Carey endelig, ENDELIG, sammen

Nintendo og Macy's åpner pengepungen og gir oss en forferdelig reklamevideo for 3DS.

1. desember 2011 11:36

(PressFire.no): Det er ikke pengene det skorter på hos Nintendo, virker det som. Røde årstall til tross, de må ha pumpet inn betydelige mengder med mynt for å ro i land dette.

Men hva har Nintendo med denne saken å gjøre, spør du kanskje?

Jula nærmer seg, og i den anledning har sangerinnen Mariah Carey slått seg sammen med popyndling og storforbruker av diamantøredobber, Justin Bieber, for å spille inn en singel.

Mellom Carey-pupper og pudrete Bieber-sminke

Musikkvideoen ser derimot ut til å være sponset av ingen ringere enn butikkjeden Macy's og Nintendo, som får klemt 3DS-konsollen sin inn mellom svulmende Carey-pupper og pudrete Bieber-sminke.

Mariah Carey (41) kunne glatt vært Biebers (17) mor, og akkurat hvem videoen skal prøve å nå er uvisst - Carey blunker og rister på diverse kroppsdeler for å spre juleglede til de som liker cougars samtidig som Bieber bare flyter rundt og deier seg for «Beliebers»ene sine.

Unggutten løper rundt på juleshopping, som vi vet er viktig på denne tiden av året, og røsker med seg 3DSer i fleng. På slutten får de presset inn blunking, flørting og søte hundevalper. Julestemningen er satt i de tusen hjem.

«Steinene hans har ramlet ned i påsan»

Bieber har selv uttalt at dette var den vanskeligste sangen han har sunget. Dette fordi han nå er kommet i puberteten, eller som manageren hans, Scooter Braunt, så fint sa det: «Steinene hans har ramlet ned i påsan».

Som Nintendo-reklame er dette sannsynligvis en fin måte å treffe uvanlige spillgrupper, så får vi se om reklamen er utslagsgivende på julesalget.

Vi i PressFire vil på det groveste beklage for våre lesere hva de nå skal se (iPhone-brukere kan klikke her, om de tør):

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3