Bestill time hos en pillepoppende Dr. Mario

Nå blir det gjensyn med en klassiker.

19. mars 2012 19:34

(PressFire.no): Nintendo har bekreftet at 1990-spillet «Dr. Mario» er blant nyhetene som rulles ut til eShop denne uka. Det er snakk om en versjon av spillet som først kom til Game Boy.

Spillet vil bli priset til £2.70 eller €3. 

I dette klossete puzzle-spillet i beste «Tetris»-stil, gjennomgår den lubne rørleggeren et karriereskifte.

Gjenganger fra Nintendo

Han har byttet den ikoniske blå kjeledressen med en hvit legefrakk. Medisinen – i form av pillekapsler som daler ned fra oven – kan rydde unna virus som preger nederste del av skjermen.

Like farger på disse kapslene og virusene, resulterer i at du rydder unna farene.

Velkjent musikk

I tillegg til det vanedannende gameplayet i spillet husker kanskje de fleste musikken i spillet best av alt. Spesielt «Fever» er en gjenganger i hjernebarken hos mange Nintendo-fans, men visste du at musikken egentlig er en litt annen versjon av The Beatles-låta «Lady Madonna»?

Super Mario i full legedrakt hadde også en egen rolle i slåssespillet «Super Smash Bros. Melee» til GameCube, men ble droppet i oppfølgeren «Brawl» for tre år siden.

Et nytt «Super Smash Bros.»-spill er under utvikling til både 3DS og Wii U, så kanskje vi får se en slåssende doktor i et Nintendo-spill igjen?

Se video fra spillet, som altså blir tilgjengelig til 3DS gjennom eShop torsdag denne uka:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3