Bekreftet: Starter produksjonen av Nintendo Classic Mini igjen

Kommer til Norge neste sommer.

12. september 2017 11:33

(PressFire.no): Da Nintendo kom med nyheten om at de skulle lage en bitte liten NES, gikk folk bananas.

Ikke før den var lagt ut for salg, var den utsolgt, og det var bortimot umulig å få tak i en dersom du ikke satt og hamret på F5-tasten i minuttene før slippet.

Og vipps fallera, så var maskina vekk, og ryktene om at produksjonen var stanset helt kom rett etter. De fleste av oss klødde seg hardt i hodet over hvorfor Nintendo stoppet salget til det som var en svært populær maskin.

Svaret var nok en blanding av at de ikke hadde sett for seg akkurat en stor pågang, og at de hadde planer om å produsere en SNES Mini – sannsynligvis i de samme fabrikkene. Denne ble annonsert tidligere i år, og kommer mot slutten av september.

Men nå virker det som om Nintendo snur på flisa. På den japanske Twitter-kontoen til selskapet går de nå ut og sier at de starter opp produksjonen av den japanske varianten av NES Mini, Famicom Mini, i 2018.

Vi kontaktet den norske Nintendo-importøren, Bergsala, som også kunne bekrefte at NES Mini kommer tilbake her til lands.

-  Vi kan med glede bekrefte at Nintendo vil fortsette forsendelsene av Nintendo Classic Mini:  Nintendo Entertainment System i Europa i 2018, sier Bergsalas representant til PressFire.

De bekrefter samtidig at vi kan forvente at maskinen blir gjort tilgjengelig i løpet av sommeren neste år.

Flere detaljer skal bli avslørt på et senere tidspunkt. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3