Bekrefter planer om en «Call of Duty»-avlegger

- Noe jeg har veldig lyst til å spille, sier Activision-topp.

24. juni 2011 11:40

Sledgehammer Games er et relativt nytt spillstudio. Det ble startet i 2009 av Glen Schofield, som året før hadde vært ansvarlig for romskrekkspillet «Dead Space».

Da PressFire snakket med Schofield for et par uker siden, i forbindelse med E3-spillmessen i Los Angeles, fortalte han oss litt om perioden før Sledgehammer ble hyret inn av Activision for å lage «Call of Duty: Modern Warfare 3».

- De spurte oss om vi ville bygge studioet fra bunnen av, og vi begynte å lage et spill i actionsjangeren. Vi brukte noen få måneder på dette prosjektet. De (Activision – journ.merk.) kom til oss og sa de likte det vi hadde lagd. Etter det møtte vi folka i Infinity Ward, og kom godt overens.

- Vi ble til slutt spurt om vi hadde lyst til å jobbe med Call of Duty. «La meg tenke; har vi lyst til å jobbe med det største spillet, det største merkenavnet innen underholdningsindustrien…? Hmmm, ja, hvorfor ikke!», fortalte Schofield til PressFire, uten å gå inn på hva dette mystiske pilotprosjektet for Activision dreide seg om.

Dette dreier seg om en «Call of Duty»-spin off, et spill som finner sted i samme univers – og kan komme til å se dagens lys etter at «Modern Warfare 3» er lansert, bekrefter nå Activisions Eric Hirschberg.

- De jobbet opprinnelig med en forlengelse av «Call of Duty»-spillserien, i action/adventure-sjangeren, og det er noe jeg fremdeles har veldig lyst til å spille, sier Hirschberg i intervjuet med Industry Gamers.

- Alt jeg kan si nå er at de er 100 prosent fokuserte på «Modern Warfare 3».

«Call of Duty: Modern Warfare 3» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 8. november.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3