- Bedre enn originale «Life is Strange» så langt

De nye utviklerne treffer blink med «prequel» på ukas Rad Crew podcast.

7. september 2017 14:33

(PressFire.no): Mange stilte spørsmål ved en rekke aspekter med prequel-serien til kritikerroste «Life is Strange», kalt «Before the Storm». Men Yngvil og Inger Lise i Rad Crew-studioet mener denne forgjengeren så langt starter bedre enn hovedspillet gjorde.

Både manus og stemmer er bedre, mener de, og dialogsystemet har fått en overhaling som gir mening for den nye hovedpersonen. Hør episoden for å finne ut mer! 

Vi tar også for oss det fantastiske, sjarmerende og vanedannende «Mario + Rabbids: Kingdom Battle» som er akkurat det vi håpte det var, og mer. Et «X-Com»-aktig taktikkspill med humor og ekte Nintendo-varme, på tross av at det ble utviklet av Ubisoft i Frankrike og Italia. Tenk det! 

Det ble i tillegg tid til litt prat om det litt overraskende «Knack II», det brutale «Absolver» og fremdeles like koselige «Uncharted: Lost Legacy», hvor vi tror vi avslører et hemmelig spillutvikler-triks, ala den populære twittertråden som har gått i uken som var.

I ukas Topp 5 tar vi for oss noen av de mest skuffende Kickstarter-prosjektene spillbransjen har sett, fra «Ouya» til «Mighty No. 9» og kanskje et par overraskelser?

I nyhetene: Hva? Er ikke Mario rørlegger lenger? Vi er alltid fan av å diskutere finurlighetene med Mario-«canon» og denne nyheten fra høyeste hold endrer på alt. Vi må oppdatere alle excel-arkene våre!  

Og lytterne kommer med sitt input som vanlig: hør for å finne ut hva som er deres favoritt-spillmaskoter som ikke heter Sonic eller Mario. 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3