- «Battlefield» til iPhone var for dårlig

EA fjerner spillet etter krasse tilbakemeldinger.

23. februar 2012 07:33

(PressFire.no): I kjølvannet av storspillet «Battlefield 3» i fjor høst, lanserte Electronic Arts et gratisspill til iOS kalt «Battlefield 3: Aftershock».

Spillet ble sluppet til App Store tidligere denne måneden.

Flere utgivere ser på mindre omfattende mobil- eller Facebook-spill som en del av markedsføringen av en stor spilltittel.

Selv om utviklingsbudsjettene er små i forhold, og forventningene ofte deretter, er det sjelden man fjerner et mobilspill som kan lastes ned helt gratis - bare et par uker etter lansering.

Men det har EA nå sett seg nødt til å gjøre.

«Battlefield 3: Aftershock» fikk rett og slett så mye pepper og mange dårlige tilbakemeldinger i App Store at utgiveren valgte å ta spillet bort denne uken.

Dette var et flerspillerfokusert lite spill, med bare ett kart og fire våpen. Det kom ut til iPad, iPhone og iPod Touch, og var sponset av filmen «Act of Valor».

- Vi er forpliktet til å gi ut mobil underholdning som tilsvarer innholdet og kvaliteten kundene forventer fra sine EA-favorittspill, sier en talsmann fra mobilavdelingen til Electronic Arts.

- Dette er grunnen til at vi nå har bestemt oss for å fjerne «Battlefield 3: Aftershock» fra App Store.

EA sier de tar inn over seg alle de tilbakemeldingene som flagret fra brukerne, de fleste altså negative, og forbereder et mer verdig sidespor til «Battlefield 3» til iOS-plattformen senere i år. Da kommer nemlig et nytt mobilspill, skriver IGN.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3