«Battlefield Heroes» runder syv millioner

EA feirer med gavedryss.

9. mars 2011 13:27

Det uhøytidelige og tegnserieaktige gratisspillet «Battlefield Heroes» nådde tirsdag denne uken syv millioner registrerte brukere, skriver Electronic Arts i en pressemelding.

Det har tatt omtrent ett år og ni måneder for å nå denne milepælen for «Heroes» - som tjener penger på at spillere kan kjøpe såkalte Battlefunds, som er valutaen i spillet. Disse midlene kan brukes på våpen, klær og annet utstyr. Spillet tjener også penger på reklame i menyene og liknende, selv om det aldri er reklame i selve spillet.

Hvor mange av de syv millioner kontoene som bruker penger i spillet, sier pressemeldingen ingenting om.

Electronic Arts og DICE feirer ved å gi alle registrerte spillere en pakke med mange nyttige gjenstander, som for eksempel 77 Bandages. Disse kan brukes til å helbrede spillere som er såret i kamp. I tillegg vil det dukke opp ytterligere tilbud til dem som logger seg på innen 15. mars.

«Battlefield Heroes» krever lite kraft av PC-en din, og tilbyr dermed en smak av «Battlefield»-universet til de som ikke har en rå datamaskin. Spillet har en tydelig komisk tone, men har også rollespillelementer gjennom at du bygger figuren din gradvis. Det er også verdt å merke seg at «Heroes» er det første i serien som går bort fra det tradisjonelle perspektivet i førsteperson, og i stedet har kameraet plassert bak figuren din.

Svenske DICE avduket nylig storspillet «Battlefield 3». I den sammenheng møtte PressFire to av de sentrale utviklerne bak spillet i San Francisco. Les intervjuet her.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3