«Battlefield: Bad Company 2»-utvidelser på salg

Xbox 360-spillerne har valgt sin tilbudskandidat.

21. oktober 2010 09:08

Som vanlig er det salg på nedlastbare utvidelser til ett spesifikt spill på Xbox LIVE Marketplace denne uken. Men tittelen som er valgt ut denne gang er pekt ut gjennom en demokratisk prosess der Xbox 360-spillerne selv fikk muligheten til å stemme på et utvalg med alternativer:

Enten kunne vi få benytte oss av et 33% prisavslag på «DeathSpank», halv pris på «Perfect Dark» eller «Trials HD», nedlastbare utvidelser til «Dragon Age: Origins» til 50% av opprinnelig pris – eller rabatt på to pakker til DICE sitt flotte skytespill, «Battlefield: Bad Company 2».

Flertallet har stemt på sistnevnte – noe som betyr at du til og med søndag 24. oktober kan ruste opp din kopi av «Bad Company 2» med SPECACT Upgrade Bundle (nå 320 Microsoft-poeng) og Onslaugt Mode (nå 400 Microsoft-poeng).

Sistnevnte er utvidelsen som gir deg mulighet til å spille i samarbeidsmodus med opp til tre venner, fordelt på fire spillkart som er skreddersydd den slags sosial skytefest. SPECACT-pakken inneholder fire uniformer og matchende kamuflasje til M16A2-, UMP-45-, MG3- og M95-våpnene, i tillegg til fire nye achievements.

Se traileren som introduserer Onslaugt Mode til «Battlefield: Bad Company 2»: 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3