«Battlefield 4» med 240 000 variasjoner per våpen

Hva med litt kameleon-kamuflasje?

7. september 2013 18:31

(PressFire.no): «Battlefield 4»-skaperne, svenske DICE, har slått på stortromma når det kommer til det kommende våpenarsenalet, avslører de via «Battlefield»-bloggen.

De lover å ha mer enn tredoblet antallet modifikasjoner man får tilgang til, og i tillegg får man flere steder å bruke dem.

Dette resulterer i at spillerne skal få boltre seg i 240 000 våpenvariasjoner - per våpen.  

Kameleon-våpen

Disse variasjonene er ikke bare unyttig pynt i forskjellige fargeskalaer heller.

DICE lover at spillerne skal få tilgang til detaljerte statistikker som viser deg akkurat hvordan de valgte modifikasjonene hjelper deg - som det å øke treffsikkerheten eller våpenets stabilitet, noe du kan se eksempler på i videoen i bunnen av artikkelen.

En av de mulige modifikasjonene er en hendig kameleon-inspirert kamuflasjefarge til våpenet som bytter fargeskala alt ettersom hvilket område du kravler i gjennom.

Du slipper altså å stikke ut med gressgrønt våpen i et blåttgrått byterreng. 

I tillegg får skarpskytterne litt ekstra hjelp på traven med avanserte muligheter til å låse og kalibrere kikkertsiktet for mer presise skudd.

Vil skape «oomph»-følelsen

Gamle våpenfavoritter blir også å se i spillet, men blir balansert til å passe «Battlefield 4:

- Vi har alltid strevet etter beste mulige våpenbalanse og flertallige tilpassingsmuligheter over årene, og nå kan du forvente noe enda dypere, skriver DICE i bloggen.

- Etter å ha hørt på fansen har vi jobbet med alt fra å perfeksjonere «oomph»-følelsene i våpnene, til det å reintrodusere noen gamle favoritter til «Battlefield 4» - som alle har fått en komplett ombalansering. 

«Battlefield 4» lanseres 1. november i Europa, og er også et av de første spillene til å slippes til den nye konsollgenerasjonen, Xbox One og PlayStation 4 - som begge lanseres i november. Xbox One kommer derimot ikke til å lanseres i Norge før 2014.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3