«Battlefield 3» rammes av jordskjelv og kaos

Utvidelsen som vil ryste deg.

19. oktober 2012 10:50

(PressFire.no): Den neste utvidelsen til fjorårets «Battlefield 3» er nå like rundt hjørnet.

Aftermath kommer først til PlayStation 3, og er tilgjengelig for dem som har kjøpt et premium-medlemskap den 27. november.

I denne saken får du en smak på ødeleggelsene som venter i den ferske traileren som EA og DICE har sluppet.

Fire nye kart

Xbox 360-spillere med et lignende medlemskap får kloa i utvidelsen den 4. desember. Alle andre, inkludert pc-eiere, får Aftermath like før jul. Nærmere bestemt den 18. desember.

Essensen i Aftermath, noe som også navnet hinter om, er at landområdene og bykjerner har blitt rammet av jordskjelv. Gatene i Iran er preget av kaos, vrakrester og ytterligere uro i forhold til det vi kjenner fra hovedspillet.

Denne nedlastbare utvidelsen inkluderer fire nye kart pluss et nytt våpen: armbrøst.

Etter Aftermath kommer End Game

Spillutviklerne i DICE har også lagt til en ny spillmodus, Scavenger, der du er nødt til å velge ett våpen - enten granat, kniv eller en pistol.

Deretter handler det om å oppgradere og finne noe kraftigere.

Aftermath er den fjerde utvidelsen til «Battlefield 3». Det startet med Back to Karkand, fortsatte med nærkampfokus i Close Quarters og i forrige måned kom Armored Kill der vi fikk klatre om bord i tanks og utforske noen av de største kartene i «Battlefield»-historien til nå.

End Game er den siste av de fem planlagte utvidelsene. Denne pakken kommer først neste år.

«Battlefield 3»-utvidelsen Aftermath er først tilgjengelig på PS3 fra 27. november.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3