Batman vender tilbake

- Nytt «Arkham»-spill i år.

12. februar 2013 15:20

(PressFire.no): Etter to knallsterke «Batman»-spill de siste åra, «Arkham Asylum» og «Arkham City», har Warner Bros. nå avslørt at det kommer et tredje i serien.

Vi har et knippe sterke spill i år, inkludert den neste utgivelsen i «Batman Arkham»-serien, bekreftet John K. Martin i Warner-ledelsen, i forbindelse med at selskapets resultater fra fjoråret ble presentert overfor investorer.

Rocksteady Studios, som lagde de to forrige, har overfor VG247 fortalt at de ikke er involvert i dette nye.

«Arkham Universe» eller «Arkham Arises»?

Det er foreløpig uklart om Warner-sjefen sikter til kalender- eller finansåret 2013. Men det er neppe lenge til det dukker opp noe håndfast fra offisielt hold.

I forrige måned ble det klart at Warner har vært ute og handlet rettighetene til ymse «Batman»-nettsider.

Det kan tenkes at tittelen på dette tredje «Arkham»-spillet skjuler seg blant disse 15 domenene.

«Arkham Universe», «Arkham Legend» og «Arkham Arises» er blant navnene som Warner nå eier.

Nye utviklere

Warner har ikke sagt noe om hvem de nye utviklerne er. Når det gjelder Rocksteady, er det uvisst hva de jobber med om dagen. Men det kan hende de holder på med noe 50-tallsaktig - kanskje Silver Age-Batman, ifølge VG247.

Etter «Arkham City», lansert i 2011, har dette britiske spillstudioet antydet at de har «spennende idéer å jobbe med».

- Umiddelbart satte vi oss ned og tenkte på hva gjør vi neste gang? Det havnet så mange interessante idéer på bordet, sa Sefton Hill til VG247 i fjor, spillregissøren bak de forrige to «Batman»-spillene.

Et råfrekt stalltips, fra oss i PressFire, om hvem som kan være ansvarlige for dette nye «Arkham»-spillet? 

Svenske Avalanche.

De har uttalt at de jobber med flere prosjekter for 2013 og ’14. Blant annet to spill basert på «film- og tegneserieunivers», i tillegg til «Just Cause 3».

Samarbeidet mellom Square Enix og Warner har allerede resultert i de to første «Arkham»-spillene , men også Avalanche har vært linket til en slik allianse når det gjelder deres prosjekter.

Det er ikke klart hvilke plattformer dette nye «Batman» utvikles til.

Traileren er fra «Batman: Arkham City», som ble lansert i 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3