Batman-datoen er endelig spikret

«Arkham City» i oktober.

11. mars 2011 16:24

Utgiveren Warner har nå sendt ut en pressemelding der man opplyser at den etterlengtede oppfølgeren til «Batman: Arkham Asylum» definitivt blir lanseringsklart denne høsten.

Datoen verdt å merke seg er 21. oktober. Da skal nemlig «Arkham City» ligge i butikkhyllene, skriver Warner. USA tjuvstarter tre dager før oss, 18. oktober.

Vi i PressFire så dette spillet i aksjon i San Francisco nylig. Og det fremstod på svært imponerende vis!

Den økte friheten man får ved at spillet nå flyttes ut i Gothams gater, kler spillet særdeles godt. Detective Mode har dessuten blitt utbedret sammenlignet med forgjengeren, og gir deg flere muligheter i forhold til hvordan du ønsker å legge en strategi i møtet med noen av Gothams verste.

Utviklerne i Rocksteady har i tillegg utvidet nærkampregisteret hos vår kappekledde venn – og nye superskurker er definitivt på plass i oppfølgeren. Vi så snurten av et par-tre av dem bare i løpet av den halvtimen vi fikk se fra «Arkham City»...

«Batman: Arkham City» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 21. oktober.  


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3