Batgirl kommer til «Injustice: Gods Among Us»

Superdama rydder opp i ny utvidelse.

5. mai 2013 19:36

(PressFire.no): Slåssespillet «Injustice: Gods Among Us» lar spillerne ta formen til superhelter og superskurker, for å rydde hverandre av banen i et klassisk scenario - med DC-profiler som Batman, Bane, Catwoman og Lex Luthor.

Nå blir også Batwoman tilgjenglig som nedlastbar utvidelse til spillet. Det bekrefter NetherRealm via twitter, sammen med et bilde av flaggermusdama. 

Batgirl-rollen har hatt flere versjoner, men den mest kjente har Barbara Gordon bak masken, altså datteren til Gothams eminente politisjef James Gordon. Bildet som har blitt sluppet i sammenheng med avsløringen tydeliggjør at det er nettopp Barbara vi kommer til å møte i utvidelsen.

Den rødhårige, supersmarte bibliotekaren Barbara Gordon er ellers kjent som en smidig ekspert in nærkamp, spesielt i kampsporten Eskrima, en fillippinsk kampsport.

Eskrima fokuserer på enhandsvåpen - spesielt da kniver, pinner og improviserte våpen. Kampsporten lærer også opp avvæpning av motstanderen. Det vil vise seg om kampsporten er et tema for figuren i spillet også. Bildet tyder på det.

Det er ikke bare Batgirl som har vist seg siden spillslippet. Også Lobo, den blå dusørjegeren, har meldt sin ankomst 7. mai.

Lobo har rollen som en voldsglad superskurk, og var designet for å være en overdreven parodi på Marvels Wolverine. Han er også Stan Lees favorittfigur fra DC-stallen.

«Injustice: Gods Among Us» fikk en femmer av vår anmelder. Spillet kom ut 19. april og er tilgjengelig på Wii U, PS3 og Xbox360. Batgirl og Lobo blir tilgjengelig fra 7 mai.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3