Banal feil i «Dark Souls III»

Trusemangel og kjortelbom betyr barnslig moro for oss.

4. april 2016 21:34

(PressFire.no): Som regel blir grove bugs og glitches i spill plukket opp av utviklernes Quality Assurance-avdeling, og rettet opp i før release. Det sagt, noen ganger går det kanskje litt kjapt i skinkene, men sjeldent med så fnisete resultat som her.

For nå har utvikler From Software blitt tatt med QA-buksene nede, og det er ikke bare blanke messingrustninger å finne i deres kommende «Dark Souls III», kan vi trygt si.

For om du bokstavelig talt bøyer deg i støvet via spillets muligheter til å gjøre diverse animasjoner (for eksempel å danse), eller setter deg på huk, samtidig som du har på deg en vid kjortel, kan du få blikkontakt med det bruneste øyet sør for Knivskjelodden.

Ruffen til spilleren din glir vakkert og rassiøst grasiøst rett gjennom kjortelstoffet, og det gås kommando i «Dark Souls»-universet, for å si det sånn.

Men hvorfor bruke tid og energi på å forklare hvordan det ser ut, når du kan kose deg med bilder? Disse er hentet fra Twitter-brukerne felice_710 og ziku66661.
 

 

 

 

 

Spillet kommer 12. april, men hadde en lansering allerede 24. mars i Japan.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3