«Back to the Future» kommer snart til konsoll

PS3-datoen er spikret.

7. februar 2011 10:21

Telltale Games lanserer den første «Back to the Future»-episoden på konsoll i løpet av denne måneden. Den 15. februar dukker «It's About Time», som den er kalt, opp til PlayStation 3.

Riktignok har Telltale Games foreløpig bare bekreftet amerikansk dato, men ikke bli overrasket om vi får kloa i spillet samme uke. Samtidig varsler utvikleren at iPad-utgaven av det episodiske pek-og-klikk-spillet dukker opp i slutten av februar.

Før jul ble vår anmelder riktig så begeistret over starten på dette eventyret. «Her er humoren, rausheten og identiteten fra originalfilmene i god behold», skrev han – og trillet en femmer på terningen.

PS3-versjonen blir priset til $ 19,99 (en drøy hundrelapp). For den summen får du alle fem episodene. Riktignok er du nødt til å vente en stund før du kan se hvor ferden ender for Marty McFly og Doc Brown. Utvikleren planlegger nemlig å lansere ett nytt avsnitt hver måned, fra og med februar.

Omtrent samtidig som PS3-eiere kan starte på «Back to the Future: The Game», slippes den andre episoden til PC og Mac.

Se stemmeskuespilleren som portretterer Marty McFly i aksjon:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3