Atari ønsker å lage et «RollerCoaster Tycoon» til Switch

Ber om investeringer fra fansen.

24. januar 2018 11:47

(PressFire.no): Atari har tydeligvis lyst til å lage et «Rollercoaster Tycoon»-spill til Nintendo Switch. Men i stedet for å bare lage spillet, har de heller lagt det ut til kronerulling.

På crowdsourcing-siden StartEngine.com ber Atari om to millioner dollar for å lage spillet. Det er derimot ikke bare ren kronerulling dette, for de som legger igjen penger får tilbakebetalt for investeringen sin - Minimumsbeløpet er 250 dollar.

Av overskuddet spillet tjener, vil først halvparten betales tilbake til backerne helt til de har fått tilbake 120 prosent av pengene de først investerte. Deretter vil kvartparten av overskuddet betales ut til investorene i atten måneder.

Det er grøtete hvorfor i all verden Atari ber om investeringer for å utvikle Switch-spillet, all den tid de bruker mye spalteplass og videoer på å fortelle hvor mye penger de har tjent tidligere.

Atari bruker også mye tid på å påpeke at de tre første spillene i serien solgte mye, enda det ikke var de som utviklet de. Faktisk nevner de veldig lite om de senere spillene i serien, inkludert kalkunen «RollerCoaster Tycoon 3D» til 3DS – et av de verste spillene vi har spilt her på PressFire.

Men det er uansett slik det har blitt, og utvikleren av spillet skal være Nvizzio Creations, som utviklet «RollerCoaster Tycoon World» til pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3