«Assassin’s Creed» besøker India og Russland på nyåret

Runder av «Chronicles»-serien.

9. desember 2015 11:04

(PressFire.no): Turen går videre fra Kina til India, og etterpå Russland.

Ubisoft har nå avslørt de to siste avsnittene av sin «Assassin’s Creed Chronicles»-avlegger. Trilogien blir komplett i februar.

«China».

«En blek kopi av ‘Mark of the Ninja’»

«Assassin’s Creed Chronicles» er plattformspillversjonen – på ingen måte like dypt eller med særlig fokus på å fortelle historier, slik kjennemerket er i de årlige hovedutgivelsene fra Ubisoft.

Kanskje den innledende tanken var å lage en klassisk «Prince of Persia»-variant, for på den måten å hylle opphavet til «Assassin’s Creed»?

Det første av «Chronicles»-spillene, «China», kom ut i april i år. Hadde du drømt om å få sjansen til å utforske asiatisk historie og kultur, og oppleve middelalderen lagt til dette kontinentet, kan det hende du ble skuffa. «Assassin’s Creed Chronicles: China» fremstår som «en lavbudsjetts snike-plattformer, og en blek kopi av ‘Mark of the Ninja», mente vår anmelder, og pekte i tillegg på dårlig fortalt historie, svakt stemmeskuespill og klønete kunstig intelligens.

Ubisoft har nå bestemt at de to siste kapitlene lanseres med bare ukers mellomrom på nyåret. Først «India» (12. januar), og etterpå «Russia» (9. februar).

«India».
«India».

Slippes til fire plattformer

For å nøste opp trådene og tilby alt i én pakke, lanseres alle tre «Chronicles»-delene også samlet. Lanseringa for dette skjer 9. februar og gjelder både i fysisk og digital form, skriver Ubisoft i en pressemelding.

PlayStation 4, Xbox One og pc er plattformene.

I tillegg introduseres PlayStation Vita-versjonen når både «China», «India» og «Russia» er ute. 5. april kommer disse spillene til PlayStations håndholdte.

«Russia».

Krig og revolusjon

Ubisoft sier i pressemeldinga at spillene – utviklet av Climax Studios i samarbeid med Ubisoft Montreal – har en større, overhengende historie som knyttes sammen fra de tre ulike delene.

I «India»-spillet vikles du inn i Sikh-imperiet samtidig som det rustes til krig. I «Assassin’s Creed: Chronicles: Russia» starter spillet i etterkant av oktoberrevolusjonen.

I påvente av ferske trailere fra «India» og «Russia», kan du i stedet se denne «Assassin’s Creed Chronicles: China»-videoen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3