«Assassin’s Creed III» blir en rørende affære

Tar i bruk den trykkfølsomme Wii U-skjermen.

26. mars 2012 11:46

(PressFire.no): Den nye Nintendo-konsollen blir en av plattformene «Assassin’s Creed III» kommer ut til. Det ble allerede forskuttert på fjorårets E3-spillmesse da Wii U ble vist for første gang.

Wii U har en tablet-kontroller, som helt sikkert flere utviklere vil prøve å integrere i spillopplevelsene. Gjennom denne har du en ekstra skjerm for hånden – som kan være med på å gi et annet perspektiv på spillopplevelsen.

Ubisoft har planer om å la Wii U-kontrolleren gi deg tilgang til Animus, innretningen som leser av en persons genetiske minner, skriver Nintendo Gamer Magazine (via nettsiden Nintengen).

Interaktivt kart

På denne måten kan du navigere ved å bruke den trykkfølsomme skjermen som et slags interaktivt kart.

Informasjon fra Animus-databasen popper opp på Wii U-kontrollerskjermen fra tid til annen. Det vil dessuten være en god del bakgrunnsinformasjon om spillfigurer og lignende.

Wii U-skjermen du holder i hendene skal i tillegg gi deg mulighet til raskt å bytte våpen eller gi et alternativt perspektiv for Eagle Vision, gjennom at du kan kontrollere synsvinkelen og kameraet.

Dette er mulig ved hjelp av et innebygd akselerometer.

Opplev en revolusjon

På Game Developers Conference (GDC) i San Francisco tidligere denne måneden valgte kreativ sjef for «Assassin’s Creed III», Alex Hutchinson, å røpe en god slump med detaljer om høstens storspill.

Da hadde Ubisoft noen få dager i forveien offentliggjort den aller første traileren. Den ser du helt nederst.

Handlingen flyttes til USA og vil introdusere en ny hovedperson. Historien utspiller seg over en periode på 30 år, men vil ha spesielt fokus på Den Amerikanske Revolusjonen.

«Assassin’s Creed III» lanseres til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 den 30. oktober. Datoen for Wii U-versjonen avhenger av når Nintendo har tenkt å slippe sin neste konsoll. De har signalisert at det skjer en gang før jul. Mer informasjon om Wii U blir servert på sommerens E3-spillmesse i juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3