«Assassin's Creed 3» får en remaster-utgave

Ubisoft avslørte historieutvidelser og sesongpass til «Odyssey».

13. september 2018 22:14

(PressFire.no): Vi begynner å nærme oss lanseringen av «Assassin’s Creed Odyssey», og i den anledning har Ubisoft gitt ut en video som går gjennom ekstrainnhold som skal lanseres til spillet etter lansering.

Innholdet vil være tilgjengelig til de som kjøper et «sesongkort» for spillet.

Du kan se videoen i bunnen av saken her, men hovedpunktet er to nye historiedeler, men som ikke nødvendigvis henger sammen med det som skjer i «Odyssey».

Disse er delt inn i tre episoder hver, som vil lanseres med seks ukers mellomrom.

Den første tilleggshistorien heter «Legacy of the First Blade», som forteller historien om den første snikmorderen som bar den ikoniske gjemte kniven. Den første episoden her kommer i desember.

Den andre heter «The Fate of Atlantis» og handler om den kjente (og gjemte) byen, og her kommer den første av tre episoder til våren neste år.

Men det mest overraskende er kanskje at hele «Assassin’s Creed III» får en remaster. Spillet gis ut på nytt for første gang siden 2012, da det ble lansert på PlayStation 3, Xbox 360, pc og Wii U.

En oppdatert versjon av Vita-spillet «Assassin’s Creed 3: Liberation» følger også med. Begge spillene er forbeholdt de som som har kjøpt hele «sesongen» med innhold.

I tillegg til dette vil det også komme en rekke gratis småhistorier som utviklerne kaller «The Lost Tales of Greece». Syv slike skal komme innimellom de større tilleggspakkene nevnt over, og gir spillerne nye quest-er.

«Assassin’s Creed Odyssey» kommer til PlayStation 4, Xbox One og pc den 5. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3