- «Army of Two», nå for fire og med «Battlefield 3»-teknologi

Blir det dobbelt så bra?

1. desember 2011 14:01

(PressFire.no): I 2008 slapp Electronic Arts sin nye actionsatsing hvor to spillere kunne samarbeide i en kamp mot terrorister, «Army of Two». To år etter kom oppfølgeren «Army of Two: The 40th Day».

Les også: Vår anmeldelse av «Army of Two: The 40th Day» her.


Les også: Vårt intervju med «Army of Two: The 40th Day»-utviklerne her.

Kotaku har snakket med en kilde som sitter på informasjon om det neste kapittelet i serien. I det tredje spillet er snakk om å doble antallet spillere til fire. Spillet vil ifølge kilden få det passende navnet «Army of Four».

Dermed kan det hende at de gjør som Epic gjorde med «Gears of War»-serien, hvor de med det tredje spillet i serien også gikk fra to til fire spillere. 

Kilden hevder visstnok også at spillet vil ta i bruk «Battlefield 3»-motoren fra Svenske DICE, Frostbite 2.

Spillmotoren blir nå brukt av flere studioer i Electronic Arts-systemet, blant annet i det nylig slupne «Need for Speed: The Run».

Kotaku skriver også at utviklingen av «Army of Four» ikke går på skinner, og at EA Montreal sliter. Kilden mener å vite at studioet mest sannsynligvis vil få hjelp av DICE nå som «Battlefield 3» er ute.

I går skrev vi at Kotaku hadde fått opplysninger om «Dead Space 3». Og at spillskaperne i EA som jobber med romskrekkserien har fått instruks fra ledelsen om å begynne å tenke på alternative ideer lagt til samme univers, men med dramatiske endringer.

Vi gjør oppmerksom på at Electronic Arts foreløpig ikke har annonsert en oppfølger i «Army of Two»-serien og at det foreløpig kun er et rykte. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3