«Ark» på Switch setter rekord i elendig grafikk

170p, baby!

14. desember 2018 11:53
«MEIN EYES»

(PressFire.no): De glimrende gutta i Digital Foundry har tatt en kikk på «Ark: Survival Evolved» til Switch, en utgivelse som har flydd litt under radaren her i redaksjonen.

Når vi ser resultatet er det kanskje like greit, for holy moly – dette er sannsynligvis rekord i dårlig grafikk de siste 18 årene.

Porteringen av spillet til konsoll var allerede ganske håpløs, med røsking i bildeoppdatering selv på den sterke Xbox One X, men dette her er jo en smørje av uante proposjoner.

Oppløsningen skurer ned til absurde 304 x 170 i docked-modusen, som i utgangspunktet skal levere mer kraft enn når konsollen fungerer som en håndholdt.

Dette med bortimot alt av effekter skrudd av, 3D-modeller som nesten ikke eksisterer og teksturer som i bestefall ligner på grøt.

Til alt overmål legges en utrolig lastetid på tre minutter over det hele.

«Ark: Survival Evolved» har vært en stor suksess for utvikler Studio Wildcard, og hadde allerede i Early Access solgt over 5,5 millioner eksemplarer på pc og Xbox One.

Ta en titt selv da:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3