«Anthem» offisielt «utsatt» og bekrefter nytt «Battlefield» i år

31. januar 2018 10:36

(PressFire.no): Det er bare noen dager siden at flere kilder tett på Electronic Arts og Bioware skal ha bekreftet at storsatsingen «Anthem» blir «utsatt» fra 2018 til 2019, det rapporterer blant annet Polygon.

Ifølge kildene skal spillet være i en kritisk fase hvor utviklerne følger med på reaksjonene rundt forretningsmodellen – spesielt såkalte loot crates og mikrotransaksjoner.

Utviklerne skal også følte med på reaksjonene rundt «Destiny 2», som har slitt med å holde på spillerne.

- Rydder plass

Nå bekrefter Electronic Arts at spillet flyttes til neste år, men ifølge sjefen skjer det ikke på grunn av problemer med utviklingen.

I en finansoppdatering sa han at «uansett hvordan det ser ut, så flyttes spillet for å gjøre plass i kalenderen og ikke fordi spillet ikke er i rute».

Samtidig avslører han at det kommer et nytt «Battlefield» i år, og at de er veldig optimistiske på progresjonen.

- Det er nok ikke fornuftig å slippe «Anthem» oppå det. Som en ny merkevare er det nok fornuftig å gi det sitt eget vindu.

«Battlefield: Bad Company 2».

Nytt «Bad Company» og andre verdenskrig?

Foreløpig er det ikke avslørt hva det nye «Battlefield»-spillet vil være, men det har gått rykter om at Electronic Arts og DICE kommer til å puste liv i «Bad Company»-serien.

Ny informasjon tyder imidlertid på at det ikke er «Bad Company» sin tur i år, men at det er andre verdenskrig som stå rfor tur senere i år og at det er «Bad Company» i neste runde.

Det forrige spillet i serien, «Battlefield Bad Company 2», kom i 2010.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3