Alt av «Fallout», pakket inn i én bombe

En spillsamling det smeller av.

24. juli 2015 11:11

(PressFire.no): I forbindelse med QuakeCon-messa, som arrangeres denne helga, detonerte Bethesda en liten bombe.

«Fallout: Anthology» er en samling med alle spillene fra denne serien. Den slippes i Europa 2. oktober.  

Spillene er samlet i én boks – formet som en atombombe det er plass til i hylla.

Eksplosivt innhold.

Inkluderer bombelyd

«Fallout 4», det nye som kommer allerede i november, har til og med fått egen plass i denne samleboksen. Når lanseringen skjer, er det altså bare å smyge disken inn i lomma som venter.

Bethesdas Pete Hines annonserte samlinga, som består av fem «Fallout»-spill, i tillegg til utvidelsene.

Innholdet er derfor dette: «Fallout» (1997), «Fallout 2» (1998), «Fallout Tactics» (2001), «Fallout 3: Game of the Year Edition» (2008) og «Fallout: New Vegas: Ultimate Edition» (2010).

Mini-atombombeboksen alle spillene ligger inni, lager til og med en eksploderende lyd. Opplaget skal visstnok være begrenset og Bethesda slipper flere detaljer snart. Talsmann Pete Hines bekrefter samtidig at denne pakka både slippes i USA og Europa.

«Fallout 4».
«Fallout 4».
– 

Dypere, mer strategisk

Måneden etter slippet av «Fallout Anthology» kommer altså «Fallout 4». Det etterlengta spillet ble avslørt like i forkant av den viktige E3-spillmessa i sommer. Mange ble overraska da Bethesda bekreftet en lansering i november i år.

Det er sjelden kost at vi slipper å vente i månedsvis, eller år, fra annonseringen til slippet.

«Fallout 4» blir et åpent, postapokalyptisk spill – selve kjennemerket til serien – med plenty detaljer og kjærlighet liggende bak, hevdet regissøren Todd Howard på E3-pressekonferansen til Bethesda.

Arbeidet med oppfølgeren startet allerede i 2009, og en viktig bit av opplevelsen denne gang blir å bygge en base, skreddersy og tilpasse våpen – for på den måten å ha defensive, strategiske utposter i en verden som helt sikkert vil fortone seg ugjestmild.

«Fallout: Anthology» lanseres til pc 2. oktober. «Fallout 4» kommer ut til PlayStation 4, Xbox One og pc 10. november. Her kan du se en lang E3-video fra «Fallout 4».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3